gacek_fm Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Suchutki: Fajny pomysł na wykorzystanie słowa MEGANE raz napisane załatwia sprawę adresu i nazwy forum. Ale jakby tą rzecz można wykorzystać w kształcie MrTea to byłobty idealnie. No i oczywiście z nickiem. 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 a może zrobić dwie wersje tej naklejki - jedna z czcionką jak w megane I a druga jak w megane II? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Też jestem za dwoma typami czcionek megane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ja dopiero w sobote bede mogl cos podzialac bo teraz nie mam potrzebnych programow wiec chyba bedzie po frytkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 MrTea, no ja musze sie juz trzymac terminow, raz przedluzylem i juz mnie uzytkownicy poganiali odnosnie ankiety. Tak wiec jesli nadeslesz pozniej to oczywiscie dodam do ankiety. Jedynie mozesz stracic potencjalnych wyborcow, ktorzy oddadza juz swoj glos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 projekty bardzo fajne osobiscie najbardziej podobam mi sie projekt mr tea a kiedy ankieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jak projekty do piatku, to ankieta w sobote bedzie. Ale minimum tydzień lub dwa będzie musiała potrwać. Tak, zeby wiekszosc uzytkownikow mogla sie opowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 krzychu, wrzuć może na razie do swojego posta w tym wątku wszystkie projekty które biorą udział bo już się pogubiłem które są ok a które nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Bedzie ankieta, to beda pozbierane w jednym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Już się nie mogę doczekać !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Do cierpliwych świat należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A od strony technicznej cos jest juz ustalone? Jaka metoda, rozmiar itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi