Xalen11 Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Witam. Kilka dni temu zapaliła mi się czerwona kontrolka Usterka ładowania akumulatora i kontrolka abs. ABS przestał działać. Sprawdzałem ten błąd przez kostke obd 2 i pokazało błąd C1163, czyli przełącznik hamulca postojowego. Nie wiem kompletnie co sprawdzić w pierwszej kolejności. Dodam również że posiadam program ddt4all i tam może coś zmienić? Akumulator odpiąłem i naładowałem na fulla. Myslalem ze to coś da ale jednak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 5 godzin temu, Xalen11 napisał: Dodam również że posiadam program ddt4all Odczytaj błędy tym programem. Więcej powie niż to co wkleiłeś. Błąd powinien być w module UPC/USM. Połącz się z hamulcem ręcznym 'Frein de parking electrique" i tam też odczytaj błędy. Najlepiej zainstalować program "Pyclip" i ten program po wstępnym skanowaniu pokaże błędy występujące we wszystkich modułach w samochodzie, łącznie z opisem tych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_gda Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Czy udało się rozwiązać problem ? Mam to samo w scenicu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek92 Opublikowano 31 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2025 Też mam to samo w lagunie 3. Czy udało się rozwiązać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi