ktosiek83 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Jakie powiny być bo mam h8 założone a czytam że H11 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 H8 ma 35W a H11 55W. Budowa samej żarówki jest taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktosiek83 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Oki swieci jeden halogen wymiana żarówki nic nie dała. Instalacja idzie od bezpieczników na kostkę i tam się rozdziela na dwa halogeny lewy i prawy czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Tak właśnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 najczęstsza przyczyna to złącza przy halogenach. Zarówno kostka od instalacji jak i piny w lampie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 9 godzin temu, aniewa napisał: Tak właśnie jest. Sprawdziłem i jest trochę inaczej. Z modułu bezpieczników z czarnego złącza PPA piny 7 i 8 wychodzą dwa przewody do świateł przeciwmgielnych, lewego i prawego. Jeżeli tam jest napięcie to szukaj przyczyny w kostce za zderzakiem lub przy samych lampach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Nie wiem czy rozwiązałeś czy nie. Jeżeli nie świeci Ci jedno przeciwmgielne to zerknij najpierw na wtyczkę R33. Schemat (i troszkę dłuższy opis) w tym poście: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi