jabrze Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 19 minut temu, looker29 napisał: @jabrze widzę, że kolega z Bydgoszczy:) Gdzie robiłeś swoją Megankę ? To była Laguna - na Cmentarnej w Andi trzy lata temu. Omijaj francuza za Osielskiem. Teraz na topie jest Auto Doktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looker29 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 8 godzin temu, jabrze napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes O widzisz, dobrze wiedzieć.. Ja w Motrio na Altanowej i jak na razie mogę szczerze polecać.. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 1 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Znam to miejsce i mam bardzo blisko. Dobry jest Marchlik, ale kolejki u niego za długie i normalne ceny również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi