aniewa Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Dawałeś screny z programu pyclip i w tym programie kasujesz błędy, Wchodzisz w "Wtrysk" pierwsza zakładka "device erros" i następnie wybrać "clear". Wybrać polecenie "Execute" i "Accept". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam, ciekawią mnie te ustawienia czy można jakoś to aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Grzałki płynu są dezaktywowane, bo silnik nie pracuje. Podczas pracy silnika powinny być aktywne pod warunkiem braku błędów w obwodzie grzałek, temperatury zewnętrznej poniżej 7 stopni, obciążenia alternatora poniżej bodajże 90 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu0901 Opublikowano 9 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Cytat Mam błędy 3 przekaźników i nie dają się skasować Edycja: Problem rozwiązany, uszkodzony sterownik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid9103 Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Witam mam również problem z podgrzewaczem , okazały się spalone grzałki . Wczoraj wymieniłem na nowe i nie mogę skasować błędu . Na 2 czerwonych grubych przewodach mam +12 , czy to oznacza że bezpiecznik mam ok ? Nie umiem się dobrać do bezpieczników żeby fizycznie sprawdzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Pytanie czy masz na świecach +12. I czy kolejne nie są spalone ponownie. Te grzałki palą się zazwyczaj jak nie ma płynu w układzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2025 Godzinę temu, Dawid9103 napisał(a): Na 2 czerwonych grubych przewodach mam +12 , czy to oznacza że bezpiecznik mam ok Bezpieczniki są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi