carsik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Godzinę temu, ozi58 napisał: Dodatkowo w miejscu zaznaczonym na fotografii pod rurą intercoolera jest olej tak jakby był wydmuchany przez turbinę. Ile ma przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 14 godzin temu, tomi222 napisał: Myślę,że spokojnie po vin wszystko lub większość sprawdzisz. Na znanym portalu znajdziesz ogłoszenia od osób,które tym się zajmują i mogą to być osoby,które pracują w serwisie-warto dopytać. Silniczek ładnie wypicowany Mówisz o portalu na A...? Zdjęcie silnika wstawiłem poglądowe😅 Podpada mi to że gościu sprowadza auto i po pół roku sprzedaje, ma jakieś zdjęcia bo wymieniał dokładkę zderzaka. I szyba przód wymieniana w DE. 13 godzin temu, carsik napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Nie całe 150tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 to dość typowe, że turbo zaczyna w tym modelu trochę puszczać. Sprawdź czy jest mokro przed przepustnicą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 13 godzin temu, carsik napisał: t REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Myślałem ze to może przy wymianie oleju ale za daleko do korka wlewu. Idealnie tam jest łączenie rury na opasce. A to wynika z historii w Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi222 Opublikowano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 11 minut temu, ozi58 napisał: Mówisz o portalu na A Tak,ale sam napisałem jeszcze do jednej osoby,którą znalazłem w necie,więc jak coś więcej się dowiem to dam Ci znać. 13 minut temu, ozi58 napisał: Nie całe 150tys To czas na rozrząd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi58 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 13 godzin temu, tomi222 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes O to super, tak wiem rozrząd u mnie 1800 na oryginalnych częściach. Dlatego chciałbym sprawdzić po VIN może nie taki przebieg jak podaje lub jakaś grubsza akcja była, trochę szkoda bo auto ma nowe tarcze, klocki i opony. Ale tak znowu podliczyć 49000 niby do oddania, doliczyć rozrząd no i chce podnieśc moc to ok 1500zl 13 godzin temu, ozi58 napisał: O to super, tak wiem rozrząd u mnie 1800 na oryginalnych częściach. Dlatego chciałbym sprawdzić po VIN może nie taki przebieg jak podaje lub jakaś grubsza akcja była, trochę szkoda bo auto ma nowe tarcze, klocki i opony. Ale tak znowu podliczyć 49000 niby do oddania, doliczyć rozrząd no i chce podnieśc moc to ok 1500zl film z aukcji auta dziwne bo na odpalonym pali sie service a jak jeździłem to nie było tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi