misiek126 Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 czyli usłyszałeś to co ja , za 3tyg może przyjdzie ta jedna która lezy na regale a druga nie wiadomo kiedy.ja nie bylem jeszcze w serwisie by coś dopasowali bo inny serwis mi to odradził. stwierdzili ze nawet jak dopasują rozmiarami to może różnić się twardością i będę miał to co mam teraz stwierdzili tez ze nie wiadomo jaka dali mi w sklepie sprężynę bo inne są do ropniaków inne do benzyniaków inne do kombi inne tez Hatchback REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Jak mi podeślecie numer nadwozia i kolory na sprężynach to sprawdzę czy czegoś nie ma na magazynie w firmie dla której pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 VF1LZVJ0855387385 kolor kropek to pomarańczowa i niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 w poniedziałek dam znać. Bo tu święto i wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 9 godzin temu, carsik napisał: Jak mi podeślecie numer nadwozia i kolory na sprężynach to sprawdzę czy czegoś nie ma na magazynie w firmie dla której pracuje. 8 godzin temu, carsik napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek_Fluence Opublikowano 21 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 VF1LZVJ0854800360 kolor kropek jak u kolegi... pomarańczowa i niebieska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 22 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Sprawdziłem numerki. Obaj macie taki sam numer części 540104724R. Niestety u nas na stanie nic nie ma. W Renault informacja jest bardzo zabawna, cytuje dosłownie : Gdzieś mamy te części ale nie wiemy gdzie. Jutro jeszcze kolega ze sklepu powiedział, że sprawdzi w niezależnych hurtowniach ale nie wygląda to optymistycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 To narazie dzięki za fatygę 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaras2004 Opublikowano 17 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Witam, czy udało się rozwiązać problem z zakupem sprężyn - rok później mam identyczny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 23 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 no niestety nie. Problem był, jest i będzie, gdzie nie zadzwonisz do serwisu to mogą zamówić i nie wiadomo kiedy przyjdzie bo na regale w Francji niema nic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitrel Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Mi pękła lewa z przodu, założyłem dwie MAGNUM TECHNOLOGY SR200MT i nowe amortyzatory KYB. Lekko przód uniosło, ale komfort jazdy uległ poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek126 Opublikowano 10 Października 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2024 witam wszystkich po małej przerwie. Mam dobre wieści odnośnie sprężyny do Fluenca dla tych co poszukiwali i nie byli wstanie nigdzie kupić. teraz jest jest dostępna . W serwisie sobie śpiewają za nią 344zł za szt. (przynajmniej w Zabrzu Dąbrowscy tyle sobie śpiewają ) i trzeba czekać od 2-3tyg na sprowadzenie. Ja zakupiłem na tej stronie https://www.eurofrance.pl/catalog/product/view/id/280337/category/2/ cena konkurencyjna , wczoraj kupiłem, i już do mnie jedzie i jutro ma być, jedni zamawiają z Francji a inni maja już na miejscu. Jak nie było nic to wsadziłem z megane 3 raz ze troszkę wyżej stał to jeszcze geometra się zmieniła a szczególnie kąty. kupiłem i będę wymieniał na oryginał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 11 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 Dwa miesiące temu kupiłem dwie do przodu bo jedna pękła .W Inter Carsie .Około 300 zł za dwie sztuki.Dobrane po Vinie .Ale auto wyżej stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi