tomi222 Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Cześć Czy dla megan IV 1.5dci 110 jest dostępny interwał wymian i ilości płynów w formacie pdf? W swoim poprzednim aucie miałem takie informację w instrukcji,natomiast w megan tego brak. Byłbym wdzięczny za wrzucenie pliku jeśli ktoś posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Sprawdzałeś na stronie "Myrenault". Po zalogowaniu otrzymałem taki dokument. Obecnie może już nie dodają takiej instrukcji jak kiedyś. Niestety nie jest to dla M IV tylko SC III ale silnik również 110 KM. Może podejrzysz coś dla siebie. plan serwisowy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi222 Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Tak,jestem zalogowany na myrenault i ogólnie prawie nic tam nie ma. Jest tylko plan serwisowy na ten i na następny rok. Wiesz może co oznacza serwis A i B ? Dzięki za plik,z pewnością się przyda W dniu 9.03.2023 o 22:39, aniewa napisał: Obecnie może już nie dodają takiej instrukcji jak kiedyś Wracam do tematu,ponieważ okazało się,że będąc w Polsce odblokowały mi się informacje o przeglądach i widziałem harmonogram przeglądów oraz rodzaje płynów. Teraz już wróciłem za granicę i funkcje zniknęły dlatego wcześniej nic takiego nie dostrzegłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi