Polo94 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Mam możliwość zakupu Megane IV RS odzyskanego po kradzieży. Oryginalny kluczyk nie działa (nie są rozpoznawane) Pytanie, warto się w to ładować? Trzeba wymieniać sterownik, stacyjkę kartę (czy coś jeszcze?) czy, może np. serwis ogarnie dogranie karty do sterownika obecnego w aucie? Jaki może być ewentualny koszt? Dzięki za szybkie odpowiedzi 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Jeśli kradnący nic nie namieszali to wydaje mi się, że ponowne przyuczenie oryginalnych kluczyków powinno załatwić sprawę. ASO powinno dać radę. Pytanie dlaczego właściciele tego nie zrobili sokoro odzyskali auto ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo94 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Dzięki za odp. 4 godziny temu, Prezes napisał: Pytanie dlaczego właściciele tego nie zrobili sokoro odzyskali auto ? Ubezpieczyciel wypłacił pieniądze za skradzione auto i teraz właścicielem jest ubezpieczalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Raczej nikt nie kradnie auta z kluczykami a nawet gdyby to nie z dwoma. Przypuszczam, że ECU zostało wyczyszczone ze starych danych w celu zrobienia surówki. Może cos nie wydało i jest problem ze sterownikiem. Był taki RS IV u nas po kradzieży, dostał nowy sterownik ale nie pamiętam czy jeden czy dwa i wszystko było programowane od nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 ECU nie ma nic do kluczyków/kart. Spokojnie auto do uruchomienia. Mogę się podjąć w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi