aniewa Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 8130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frt Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Jak macie androida -> Renault Radio Code Generator. Robicie zdjęcie kodu po wysunięciu z radia i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradcze Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cześć, Przypomnę się z tematem jeśli można.. [...] Mam problem z fabrycznym radiem w Megane II phII. W pewnym momencie radio się 'wysypało', standardowa procedura opisywana tu na forum - odłącz akumulator, podłącz po chwili i wprowadź kod - będzie działać. I działało. W pewnym momencie taka sama sytuacja, wpisuję kod, pojawia się błąd, wpisuje drugi raz, znów błąd, raz jeszcze sprawdzam czy kod jest prawidłowy, wprowadzam, nadal błąd ...i tak kilkukrotnie. Efekt teraz taki, że trzeba czekać ponad pół godziny na ponowną możliwość wpisania kodu, skusiłem się kilka razy, niestety bez rezultatu. Załączam naklejkę z radia, kod do odblokowania radia jaki posiadam to 7198, poprawność potwierdzona w guglach. Pomożecie? ;-) Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Kod masz poprawny co sam wiesz. Skoro jego wprowadzanie nie odblokowuje radia, to nic nie pomoże ponawianie tego samego posta. Otrzymasz takie same odpowiedzi. Nie masz czasami jeszcze zmieniarki i to jej kod jest potrzebny by cały ten zestaw odblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradcze Opublikowano 1 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Cześć, ponawiam posta, bo być może ktoś skojarzy podobny przypadek i będzie mógł pomóc. Zmieniarki nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1.9dciDawid Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Witam ponownie. Problem radia nadal mnie trapi. Po wpisaniu 8130 radio jedynie raz pikło i nic. Poczytałem troche o tym całym cabasse tronic i okazało się że w kabinie mam zmieniarkę a radio w bagażniku. Wymontowałem skrzyneczkę i bardzo bym prosił jeszcze raz o wygenerowanie kodu do radia nr: S750. Po odłączeniu akumulatora wystarczy wpisać kod radia czy kod zmieniarka tez będę musiał wpisać? Dziękuje za pomoc. Edytowane 12 Lutego 2017 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 7295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotnik34 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) J433 kod 7198 Edytowane 15 Lutego 2017 przez lotnik34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1124 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Witam,kupiłem megankę z zakodowanym radiem. Mogę prosić o kod? Edytowane 19 Lutego 2017 przez jarek1124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 6968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1124 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzięki,działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrados1906 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) 281150030RT H567 security Mozna kod do tego radia? Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 15 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Code: 3449 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguado Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Uprzejmie proszę o kod do radia: [....] Z góry serdecznie dziękuję. Edytowane 25 Maja 2017 przez Aguado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irex Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Code:6427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi