gojgien Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 8398 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dziękuję serdecznie kolego. Pozdrowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megii2 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Kod działa. Dzięki Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaq94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Chciałbym uzyskać kod do tego radia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiar Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 code: 6306 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaq94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 nie działa mi ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal98 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ten kod jest dobry, musi działać. Wszystko dobrze robisz jak wpisujesz kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaq94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) kod wpisuje i trzymam chwile po czym na ekranie wyswietla sie napis CODE i jest zablowane i nic nie moge zrobic only on/off no i czekałem spora ilosc czasu by moc ponownie wpisac kod ;d Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki - damiar Edytowane 24 Lutego 2014 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 no i czekałem spora ilosc czasu by moc ponownie wpisac kod ;d Na włączonym zapłonie kolega czekał? A ile prób wcześniej było wykonanych, bo każde złe wpisanie wydłuża czas na następne wpisanie w postępie geometrycznym np.: 1 złe wpisanie- 2 minuty, 2 złe wpisanie- 4 minuty itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaq94 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) tak Tak na wlaczonym włączonym ;) Dodano: 24 lut 2014 - 18:13 3 proba próba i nadal nic ;) jest moze jakis może jakiś inny kod ? Kolego Szaq94 proponuję zapoznać się z regulaminem forum i do niego się zastosować. Aston76 Edytowane 24 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wywar Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam Mam problem z kodem do radio nawigacji Cabasse auditorium w Scenicu 2005r Nr. potrzebny do wygenerowania kodu mam wziąć z radia na konsoli (zmieniarka 6 CD) czy GPS/zmieniarki z pod fotela pasażera? a może jeszcze z innego miejsca? po naklejce z radia konsoli wychodzi mi 8200300363TL654 - czyli kod 2709 (ale nie wchodzi) Czy radio może być uszkodzone? - jest ERROR po 32 min można wpisać kod - tylko kołem ster. pod kierownica - nie działają klawisze funkcyjne radia. Kod wybieram kręcąc pokrętłem a zatwierdzam pociągając do góry, ostatnia cyfrę przytrzymuję dłużej i wskakuje znowu ERROR mam zdjęcia naklejek z wszystkich 3 segmentów ale tylko ten zmieniacz 6CD z konsoli ma te 4 numery z poprzedzającą literą. A i jest jeszcze naklejka papierowa na matalowej szufladzie w której siedzi GPS i CD do niego - pod fot. pasażera gdzie są napisy: MAGASIN LECT CD AUTO RADIO 5833 SUPP AMPLI RADI 1305 CALC NAVIGATION 9751 BOITIER INT NAV 8529 Poprosze o radę co robię źle? A może radio jest zwalone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matys0 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Kolego kod na pewno jest prawidłowy. Tyle mogę potwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike91 Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam Posiadam Radio Update List w Megane IIphII mam kod w książce serwisowej ale po wpisaniu go klawiszami na radiu wyskakuje komunikat error na chwile odliczanie od 99 w dol i znów zera, pomyślałem ze mam zly kod i sprawdziłem naklejkę na radiu i według pre kodu wychodzi mi ten sam kod, co muszę zrobić w takiej sytuacji? czy to ma znaczenie że mam zmieniarkę i sterowanie przy kierownicy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Może to mieć znaczenie, wielokrotnie trzeba było szukać klocków audio w bagażnikach albo pod siedzeniami, by z nich numerki spisać i na ich podstawie kody wygenerować. Nie zawsze też to było możliwe, co kilka razy w tym temacie jest widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane22003 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Witam serdecznie Wszystkich .Po odłączeniu akumulatora i naładowaniu go .Okazało się ,że nie mam kodu do radia Cabasse autorium system tronic .Na zagranicznej stronie prosilem o pomoc w znalezienu kodu dla radia ale bez skutku brak odpowiedzi .Wszystkie numerki jakie znalazłem na radiu napiszę poniżej (brak naklejki barkodu). Bardzo prosiłbym o pomoc w znalezieniu kodu : XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX AL R010 16493 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX SW 1.00 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX MW 1.009 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 020366 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 8200074399--A XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX PN XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX MH 9RN010 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 0237 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 54C81096W08-0 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX S/NO.ALR01020916493 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX H20916493 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX 8200074399TH495 (WYBITE NA METALU OD RADIA) XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Z góry bardzo dziękuje Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 21 Marca 2014 przez Prezes Połączyłem z istniejącym tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi