Pepone Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Dzięki. Z pewnością sprawdzę jak znów zostanę bez auta na nartach za granicą 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Na ten Babol z Adblue jest aktalizacja softu. Reprog naprawia ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar12 Opublikowano 1 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2024 U mnie komunikat Dodaj..2400 trwał pół roku. w czerwcu zmieniło na 1200 , póżniej na 799 i zaczęło juz normalnie odliczać kilometry .Wizyta w Aso w Częstochowie koszt 625 zł(diagnoza Clip 300 zł nie wiem po co, plus 325 reprog)...już bez strachu że auto stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 2 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2024 Czyste złodziejstwo ze strony Renault i świetny dla nich biznes - napisać gówniany soft a potem kasować każdego za wgranie tego bez błędu... Kłóciłeś się chociaż o bezpłatne wykonanie usługi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar12 Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Spytali czy na gwarancji auto i tyle. Napisałem do Renault Polska reklamacje . Czekam na odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson73dg Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 I co , odezwali się ? Mnie w każdym serwisie proponują najpierw podpięcie i diagnoza 300-400 zł + to co trzeba będzie zrobić. Wczoraj dolane adblue przejechane 80km kontrolka nie zgasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi