qubas Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Szanowni forumowicze, Czy ktoś z Państwa spotkał się w problemem cykania w tylnych drzwiach (wersja z „korbotronikiem”)? Nie sią to trzaski tylko ewidentnie cykania od pędu powietrza. Cykanie zaczyna się od około 60-80km/h a potem narasta wraz z prędkością. Najpierw pojawiło się z jednej strony, a teraz już i z drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreg5 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Też tak mam i nie wiem co to może być. Raz w jednych drzwiach raz w drugich Mam elektryczne szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Prawdopodobnie zaślepka hands free, ta pod zewnętrzną klamką. Ma luz i tłucze się pod wpływem pędu powietrza. Odrobina sylikonu powinna załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi