KalinaIRA Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam. pojawia się błąd B1231 w aplikacji Car scanner Pro i nie mogę go usunąc.Szukalem co to za bład ale różnie podają i sam nie wiem...Skanując Pyclip nic nie znajduje. Czego dotyczy ten bład? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Była ingerencja po wybuchu poduszki. Nie ufam temu programowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalinaIRA Opublikowano 3 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Auto na 1000% bez wypadku.Blad pojawił się nagle.Wczesniej go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek315 Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Witam, I jak kolego udało się ustalić problem? Mam dokładnie taką samą sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KalinaIRA Opublikowano 17 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Nie ,dalej wyskakuje jako aktualny.Ale tylko w car scanner .W innych nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi