Arcz90 Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Witam. Z powodu małego "incydentu", na dolnej części przedniego zderzaka pojawiło się wybrzuszenie zaznaczone na zdjęciu w czerwonym kółku. Czy jest sposób na odgięcie tego elementu do pierwotnego kształtu czy trzeba kupić nowy element? Jeśli w grę wchodzi tylko kupienie nowego to jak nazywa się ta część? Drugie pytanie dotyczy osłonki zaznaczonej na dwóch zdjeciach czerwonymi strzałkami i kropkami. Znajduje się ona za kratką przedniego zderzaka. Czy jest to u mnie poprawnie zamontowane? I jak nazywa sie ta część? Nie wiem jak to powinno prawidłowo wyglądać i czy nie przesunęło się to po ostatniej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Pierwsza fotka - jest to spoiler zderzaka, czy dokładka Różnie to nazywają i jest to chyba guma. Pozostałe pozycje - nie mam pojęcia co to za czary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 W dniu 21.07.2023 o 21:15, Arcz90 napisał: Czy jest sposób na odgięcie tego elementu do pierwotnego kształtu Użyłbym do tego celu suszarki lub opalarki. Przy opalarce, chyba wiadomo, że należy uważać z odległością i temperaturą, by nie przypalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi