Pyrek1216 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość ustawienia godziny w Megane 3 z 2009 roku. W aucie jest zamontowane radio z bluetooth i wszystkie funkcje w nim działają ale nie ma możliwości ustawienia zegarka a wyświetlana godzina cały czas miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Trzeba zmienić konfigurację radia na opcję bez nawi, wtedy pojawi się w menu możliwość ustawiania czasu bo w wersji z nawi czas ustawia się w menu nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 A można to jakoś zmienić samemu w domu np za pomocą pyclip czy zostaje udać się do specjalisty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Można tylko potrzebny przerobiony kabel do połączenia się z multimediami Renault. Wszystko wielokrotnie opisane na forum. Szukaj tematów o przejściówce multimedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Ok dzięki za informacje. Czy taki kabel będzie odpowiedni i wtedy będzie możliwość ustawienia tego zegara ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 W ten właśnie sposób zrobiłem taką przejściówkę dla siebie. Połączysz się z radiem i pozmieniasz w nim co zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Ok dzięki wielkie za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Nie zawsze wyłączenie nawigacji uaktywni ustawianie godziny , jak radio z SIII to nie zmieni - wtedy do zmiany typ auta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Właśnie sprawdziłem u siebie i faktycznie po zmianie na opcję bez navi w menu radia pokazuje się pozycja ustawiania zegara ale z pustymi polami Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Jedyna opcja to konfiguracja automatyczna clipem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udało mi się zrobić ta przejściówkę. Ale nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji. Mógłbym prosić o jakąś instrukcje co i jak to bym zobaczył u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opcje zaznaczone na screnie z demo programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) 4 godziny temu, cinas napisał: Jedyna opcja to konfiguracja automatyczna clipem A tak z innej beczki, skoro tomtom ruszył bez problemu w Scenicu2 to zastanawiam się czy wyświetlacz zegarów ruszyłby w tym aucie. Co o tym myślisz? Ja myślę, że byłby problem bo jak chcę wejść przez vin scenica3 to nie rozpoznaje żadnej sieci, nawet tej multimedia, chyba, że to zła konfiguracja sieci pod scenica3 Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Licznik nie zadziała , multimedia tak ponieważ one są na osobnym CAN i gadają same ze sobą a licznik już musi z całym autem gdzie już dużo nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 @aniewa Znalazłem u siebie te opcję i jest zaznaczona na present ale nie mogę jej zmienić bo pojawia się błąd "Failed to compute frame". Czym to może być spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi