aniewa Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Zaznaczyłeś u góry ekranu na żółtym polu "Write all"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 (edytowane) Cinas piszesz,że jak radio ze Scenic3 to nie zmieni opcji ustawiania czasu na opcję w radiu, to gdzie w Scenicu3 bez navi jest zegar, we wskaźnikach i tam jest ustawianie? Byłem teraz w Cliówce żonki sprawdzić czy można zrobić ustawianie zegara w radiu mimo, że jest TomTom i sprawa jest identyczna jak u mnie, pojawia się ustawianie zegara w menu radia ale nie ma co ustawiać bo pola są puste a radio przecież nie jest ze Scenica tylko z Clio Edytowane 15 Sierpnia 2023 przez milejow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 W SIII zegar u stawienia są w liczniku Tak samo informacje z radia są wyświetlane na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Tak właśnie po kliknięciu tego write all pojawia się ten komunikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrek1216 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Witam. Po ponad roku powróciłem do tematu i udało mi się zmienić tę opcję w radiu w programie DDT4ALL ale to nadal nie pomogło i nadal nie ma opcji zmiany czasu. Próbowałem resetować radio do ustawień fabrycznych kilka razy i nic to nie dało. Ustawienie godziny za pomocą PyClip też nie działa. Jedyna zmiana w radio to pojawienie się napisu 3d sound by arkamys przy włączaniu radio i głośniejsze granie. Czy jest jeszcze coś co można zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi