URYWEn Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Witam Mam Megane z 2019 r. W tym roku wymieniłem pękniętą przedniom szybę. W zimę nic się nie działo. W lato jak sie nagrzeje na słońcu szyba zachodzi jakąś parą. Raz w tygodniu musze myć od środka. Płynu chłodniczego nie ubywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepone Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 A nie jest to związane z pracą klimy? Jeżeli klima schłodzi szybę a jest wilgoć to się osadza od wewnątrz. Jeżeli faktycznie masz tłuste i detergent nie pomaga to zetrzyj to mechanicznie jakimś ręcznikiem papierowym. Może jakaś maź została po montażu szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URYWEn Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Już wszystkiego próbowałem Czysta przez tydzień. Sprawdzałem odpływ skroplin, odpływ wody z podszybia i nic. Wszystko drożne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Może to silikon z kokpit sprayu - nie którzy lubią jak im się lepie kokpit. Tłusty nalot może być od uszkodzonej klimy - rozszczelniony parownik klimatyzacji - kiedyś skończy się czynnik. Zajrzał bym do filtra kabinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Nie czujesz charakterystycznego zapachu przypominającego przyprawy w płynie Maggie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
URYWEn Opublikowano 9 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Klimatyzacja działa dobrze. W tym roku nabijałem. Szczelność też sprawdzałem. Nie czuje żadnych zapachów. Filtr też wymieniałem w kwietniu ale sprawdzę jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi