theeye7777 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, conqest napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa I co było przyczyną? U mnie prawy przedni czasem zagra. Radia niestety nie sprawdziłem bo inne wtyczki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Tak jak pisałem wcześniej - głośniki.... Jak zdjąłem boczki z przodu to czasami uderzenie w głośnik w środek powodowało ze zaskakiwał... Miałem głośniki z SII i odpiąłem wtyczki podłączyłem je i zagrały, więc wiedziałem że to głośniki... Chociaż wcześniej też obstawiałem radio...później wymieniłem tylne i graja wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Ale to wszystkie 4 były jakby zawieszone? I wszystkie 4 wymieniłeś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Tak, wymieniłem wszystkie na te z SII. Tylne nie grały w ogóle (czytając forum widzę że to częsty przypadek) a przednie się zawieszały. Jak pisałem czasami się udało ze zaskoczyły dwa, a czasami że zaskoczył tylko jeden, a najczęściej nie grały w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theeye7777 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Aha to jak coś to muszę szukac może z Megane 2 lub Scenica 2 bo pewnid te z M3 jakąś wadę fabryczną mogą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilgotnyWill Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Cześć Wszystkim, jestem tu nowy i też jestem nowy jako posiadacz megane 3 2014 rok 1,2 tce , problem mam taki, że nie działają głośniki z przodu i możliwe, że przez to również zestaw głośnomówiący, są momenty, ze jak włączę radio to na sekundę załapie głośnik z przodu z prawej strony, ale tylko na sekundę .Głośniki z tyłu działają normalnie. Nie wiem czy to istotne ale mam tam tom tom live. Czy ktoś wie, gdzie może być problem? Połączyłem z istniejącym tematem aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 15 godzin temu, WilgotnyWill napisał: Czy ktoś wie, gdzie może być problem? Zamień głośniki przód z tyłem to będziesz wiedział gdzie jest problem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi