KDKJ Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 Dzień dobry, Chciałbym się zapytać czy są (a jak tak to jakie) różnice w osprzęcie między 150KM a 173KM. Chodzi mi o to, czy różnica jest tylko w mapie czy np. w turbo, wtryskach itp. Pozdrawiam, Kadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Nie porównywałem ale z tego co słyszałem to tylko soft. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Pompa i wtryski te same. Różnica była w turbo. Rozmiary muszli te same ale 173 od początku produkcji było chłodzone płynem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi