Laros Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Wpisz właściwy VIN - 17 znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwierzyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 VF1BZ1V0642665583 , teraz jest ok. Jedna piątka mi uciekła, na stronie jednak wpisywałem ok a błąd nadal występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Dnia 13.06.2018 o 12:45, skwierzyk napisał: XXX Proszę z polskiego Mégane III BZ1V Kolor nadwozia szary platynowy.pdf REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwierzyk Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 @Adamos1115 Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam, pomoże mi ktoś w rozkodowaniu numeru VIN? http://carinfo.kiev.ua niestety wyrzuca błąd. VIN VF1CMRG0631740114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 5 godzin temu, marek789 napisał: Witam, pomoże mi ktoś w rozkodowaniu numeru VIN? Proszę Mégane II CM0G Kolor nadwozia czarny per%c2%a3owy.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky86 Opublikowano 6 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Witam, Zwracam się do Was koledzy i koleżanki z zapytaniem o polecenie godnej osoby która jest mi w stanie sprawdzić po Vinie stan mojego pojazdu gdyż przybyło mi nowych zmartwień. Po wizycie u mechanika, 3 miesiące od daty zakupu (wymiana rozrządu) dowiedziałem się nowych informacji o samochodzie. Mianowicie od strony pasażera była uszkodzona i spawana podłużnica, przednia jej cześć oraz wymieniany słupek od strony kierowcy jak i podobno maska. Auto oficjalnie miało "tylko" przetarte lekko nadkole. Dodatkowo mechanik wysłyszał ewentualne zawory do wymiany w najbliższym lub późniejszym czasie. Proszę o kontakt do osoby, która mogłaby pomóc w temacie sprawdzenie danych po stronie francuskiej. Obawiam się w takim razie o silnik czy jest faktycznie fabryczny i czy stan 110 tys jest prawdziwy. Czy jest możliwość sprawdzenia oznaczeń silnika po Vinie (zaciekawił mnie to, że jak pytałem o rozrząd w jednym warsztacie to powiedzieli, że wynika że ma zmienne koło faz rozrządu a mechanik wczoraj wymienił rozrząd i go nie było)... Jak wygląda sprawa z od strony prawnej z domaganiem się jakiejś rekompensaty ze strony sprzedawcy, który prowadzi działalność w domu prowadząc komis. Proszę o pomoc Połączyłem z istniejącym tematem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 8 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2018 Na stronie link dowiesz się jaki powinieneś mieć silnik i jaki powinien być nr fabryczny silnika. Co do historii samochodu może być trudno. Spróbuj zapłacić za historię na ogólnodostępnych dekoderach VIN. Ponadto idź z dowodem rejestracyjnym do ASO i jak ładnie poprosisz to powiedzą Ci coś o jego historii serwisowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 panowie a mi ta stronka do rozkodowania vinu coś nie chodzi ... VIN VF1KZV0v0642039932 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeżeli wpisujesz Vin ten co podałeś to jest nieprawidłowy,za dużo znaków.Powinien być wg mnie VF1KZ0V0642039932.Ten wchodzi u mnie.Czerwona Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpek Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) xxx tak czerwona megi .... możesz podać szczegóły . Cały czas mam komunikat że z mego IP za dużo zapytań REGULAMIN 5.13 Pisząc odpowiedź kategorycznie zabrania się cytowania w całości treści postu, który widnieje na liście napisanych jako ostatni. - mireczek01 Edytowane 19 Lipca 2018 przez hpek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros1234 Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 panowie poproszę o jakieś szczegóły na temat mojego vinu VF1KZ1V0645832971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dnia 18.07.2018 o 22:33, hpek napisał: xxx tak czerwona megi .... możesz podać szczegóły . Proszę Mégane III KZ0U Kolor nadwozia czerwony capsicum.pdf 15 godzin temu, retros1234 napisał: panowie poproszę o jakieś szczegóły na temat mojego vinu Proszę Mégane III KZ1V Kolor nadwozia szary platynowy.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retros1234 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 @Adamos1115 wielkie dzięki za konkretne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awierone Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 @Adamos1115 jest szansa takiego rozkodowania i mojego vinu? VF1JZ0BB641026358 Pozdrowki, miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi