Mateusz2000 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Cześć! Jestem świeżakiem w Megankach, a szczególnie cabrio, wpadło mi w oko takie ogłoszenie i może ktoś był oglądać. Mam trochę do przejechania do Wrocka bo mieszkam pod Łodzią więc nie chce jechać na darmo… https://www.olx.pl/d/oferta/renault-megane-2-0-b-kabriolet-panorama-zamiana-CID5-IDXxL5a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Fajny dynamiczny silnik. Trzeba się liczyć ze spalaniem powyżej 7 L. Wnętrze nieco zmęczone - ktoś odgryzł pokrętło regulacji lusterek i brak prawej osłony uchwytu drzwi pasażera. Felgi 17" - nie wiem czy to zaleta czy to wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 Zwróć uwagę, że zwykle lampy i spryskiwacze - coś tu nie pasuje - ciekawe, czy jest regulacja reflektorów? Z tym silnikiem fajnie się jeździ, ale już "ekonomicznym" nie był w roku produkcji. Zgodzę się co do jego trwałości. Szczerze - bał bym się kupić 20-letnie cabrio że względu na dach - poczytaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi