Jabadaba Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Witam, Mam problem z imobilajzerem w moim aucie Megane1, 1,9 dTi 2002r. Już nie mam pomysłu jak go naprawić więc zdecydowałem o wymianie wszystkich elementów wchodzących w jego skład (sterownik ECU, moduł bsi, pętla immo przy stacyjce, kluczyk z elektroniką lecz bez grotu). Znalazłem 1 zestaw do Megi od silnika 1,9 dTi kompletny w którym numery sterownika są identyczne z moim, lecz moduł bsi różni się 1 cyfrą ( trzecia od końca ), oraz mój posiada bezpiecznik na początku od świateł awaryjnych, kierunkowskazów - niebieski 15, a ten który chce zakupić nie ma go i jest tylko puste miejsce. Jak myślicie czy po podłączeniu takiego zestawu do mojego auta wszystko powinno działać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 22 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 Bez kluczyka z kompletu nie zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 23 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 Może wywal to zabezpieczenie robiąc omijkę. Tyle zachodu a auto dość leciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi