Kuna888 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Witam. Kupiłem i wymieniłem skrzynie w Megane cc 1.6 16v i stało się coś dziwnego. Biegi wchodzą odwrotnie pozycj3 zmieniły się 1 i 2, 3 i 4, 5 i R. Tak jakby lustrzane odbicie. Czy ktoś podpowie o co chodzi i czy mogę coś z tym zrobić bez wymiany skrzyni. Dziękuję za pomoc pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Nie zamieniłeś miejscami linek przy skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna888 Opublikowano 27 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Linki są ok. Po zamianie żaden bieg nie działał. Jest tylko jeden dobry układ linek nie działają zamiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodziok2 Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 Może skrzynia z anglika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 28 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2024 W dniu 28.06.2024 o 09:37, Bodziok2 napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Przecież to nie ma żadnego znaczenia, skrzynia i silnik w angolu siedzą w tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi