Lafar Opublikowano 3 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2024 Ktoś jeszcze tu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 5 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Zawsze ktoś jest. Wystarczy poczytać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Ja chyba się już zaliczam do starych użytkowników, zarówno stażem na forum jak i swoim wiekiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafar Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 W dniu 18.07.2024 o 09:24, Krzychu napisał(a): zaliczam do starych E tam, zaraz starych, STARSZYCH 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Lata lecą, a PESEL się nie zmienia 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Ja tutaj dopiero od 15 lat, więc ciężko mnie zaliczyć do "starego" użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Forum istnieje chyba ze dwadzieścia lat więc niejeden z użytkowników rejestrując się jako stosunkowo młody obywatel już dawno doczekał się emerytury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Sprawdziłem kiedy założyłem swoje konto (jako pierwszy użytkowników) i było to 4 września 2006 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 To ja rok później ale wówczas było już ponad tysiąc użytkowników tego forum. Z tego okresu aktywnych jest pewnie poniżej setki.🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Właśnie sprawdziłem że i ja tu byłem (jestem) od marca 2007 ale pod innym nickiem i z inną meganką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Ja też 2006 Czyli Krzychu teraz robimy 18-stkę a za dwa, 20-stkę istnienia forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 @Prezes @aniewa @wobli73 @szafir51 szacuneczek Wirtualne świeczki muszą wjechać i wirtualny "dowód osobisty" dla megane.com.pl Można coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 A no, czemuż nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Z takimi "dokumentami kolekcjonerskimi" wyłudzacze brali chwilówki na cudze dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi