allegrorx89 Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 (edytowane) Witam, gdzie jest ten czujnik z błędów które mi wyskoczyły. 1.5dci 110, mógłby mi ktoś np zrobić tego zdjęcie? Edytowane 27 Lipca 2024 przez allegrorx89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Wisi sobie na turbosprężarce od strony ściany grodziowej. Bardzo możliwe, że masz pękniętą jedną z gumowych rurek, dosyć standardowe uszkodzenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allegrorx89 Opublikowano 27 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Gdzie te rurki są? 3 godziny temu, carsik napisał(a): gumowych rurek, Które to? Mógłbyś zaznaczyć gdzie ten czujnik i te rurki proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 O ile dobrze pamiętam to w 636 jest z tyłu za turbiną. Jak napisałem między turbo a ścianą grodziową i nie widać tego na tych zdjęciach. Nie ma szans zrobić tam zdjęcia. Ja wymieniam rurki i czujnik na "czuja". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Na przykładowym zdjęciu silnika 636 zaznaczyłem czujnik z rurkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allegrorx89 Opublikowano 29 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Hej dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki wam już ogarnąłem, wtyczka była delikatnie poluzowana i nie wciśnięta do końca podczas składania po wymianie uszczelki pod głowicą , po dociśnięciu jej wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi