PrzemoKrk Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Witam, Zwracam się z uprzejmą prośbą. Zakupiłem niedawno Megane IV w wersji GT z nagłośnieniem BOSE. Znajomy powiedział, że zrobi mi aktualizacje wersji oprogramownia do wersji 9.0.37. Niestety zaufałem, że wie co robi bo ogarniał takie tematy w Fordach. Niestety wyszła lipa.... Obecnie po aktualizacji nie ma dźwięku z głośników, nie wyświetla się obraz z kamery cofania, nie działa regulacja głośności przy kierownicy i wiele innych. Przed aktualizacją byłą wersja: 3.3.16.986. Da radę przywrócić jeszcze stara wersję? czy uwaliło radio?:( Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Poczytaj: TU: lub TU: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2024 Temat wielokrotnie poruszany na forum. Skorzystaj z wyszukiwarki !!!Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi