Puszin Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Jestem użytkownikiem Megane 2 kombi z 2005 roku. Auto ma na wyposażeniu uchylną szybę klapy bagażnika. Niestety sama szyba nie jest zamontowana prawidłowo. Ktoś to zamontował używając druciarstwa. Brakuje śrub mocujących tą szybę i nigdzie nie mogę znaleźć nr. części, rysunku technicznego, żadnych zdjęć czy filmów. Te co są, podejrzewam że są nieodpowiednie a sama klapa może być nieoryginalna. Możliwe że czegoś nie ma i nie wiem czego. Samochód miał przygodę w tył. Brakuje również informacji o wersjach wyposażonych w taką funkcję. Samych klap z uchylną szybą również próżno szukać. Jest kilka w archiwum Allegro i jeden post na temat elektryki tej szyby. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Tutaj masz rozpiskę do po vinie do najmniejszej śrubki: https://partsouq.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi