droopy Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 (edytowane) @aniewa czyli wychodzi, że w Megane musi być inaczej niż we Fluence i jeśli tak jest to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Ja mam wywiewy pod fotelami i właśnie z tylnej części podłokietnika. Hamulec ręczny jest klasyczny. Wersja wyposażenia to privilege. Edytowane 19 Listopada 2024 przez droopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 A ma ktoś z was styczność z hamulcem elektrycznym ? Jak on się sprawuje ? Czy w M3 też jest taka katapulta jak w Lagunie 3, gdy hamulec ręczny się zaciągnie i nie odbije elektrycznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 23 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 Jest o niebo lepiej niż w SC II czy Lagunie. Dopóki nie puści uszczelka i nie zaleje silniczka hydrolem to praktycznie zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 23 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2024 A jak wygląda naprawa w razie problemów? W Lagunie 3 dało się go zreanimowac za 400zl ale bez gwarancji że długo podziała. Zależało od trwałości uszczelniacza... gdzie wstawienie nowego modułu wychodziło jakieś 3.500 więc cena nowego oryginału kosmos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Temat dotyczył nawiewów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 25 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 Nie chciałem zakładać kolejnego tematu. Jakby nie patrzeć to do nawiewu na tylnia kanapę muszę mieć chyba tunel z elektrycznym ręcznym...? Więc pytanie czy musiałbym przerobić hamulec czy da się jakoś tunel przerobić bez ruszania hamulca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 (edytowane) Był na forum wątek, ktoś opisywał ile się namęczył ze dołożeniem tego nawiewu na środku. Po czasie się okazało że nie warto bo słabo wieje ze środka. Edytowane 3 Grudnia 2024 przez Leszek3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 O i to jest cenna uwaga. Czyli jeśli były problemy i nie zdało egzaminu tu sprawa jasna. Jedynie szukać z hamulcem elektrycznym lub celować w M4 bo tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek3 Opublikowano 4 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2024 Był duży wątek ale nie mogę go namierzyć. Tutaj masz trochę info: i tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krauziak Opublikowano 6 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Radia 2din nie wrzucisz,ale chinczyki robią zestawy na androidzie 9 cali które wchodzą w miejsce fabrycznej nawigacji. Trochę kosztuje,szczególnie biorąc pod uwagę mocniejsze wersje z lepszym prockiem,DSP,LTE czy integracją z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corus_ke Opublikowano 28 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2025 W dniu 4.12.2024 o 17:46, LastSoul93 napisał(a): O i to jest cenna uwaga. Czyli jeśli były problemy i nie zdało egzaminu tu sprawa jasna. Jedynie szukać z hamulcem elektrycznym lub celować w M4 bo tam jest. Nie ma problemu do auta wyposażonego w ręczny hamulec, dołożyć nawiew w tunelu, na tylną kanapę. Nie miałem z tym problemu. Kupujesz tunel z Fluence i przekładasz nawiewy do swojego tunelu wraz z kanałem powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi