lukasz199108 Opublikowano 24 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2025 Witam mam pytanie w mojej Megane mruga jedna lampka LED od podświetlenia tablicy rejestracyjnej imam teraz pytanie wymienić sama żarówkę czy całą płytkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz199108 Opublikowano 25 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udało mi się wyciągnąć żarówkę LED i założyłem zwykła i nie świeciła , dopiero jak kupiłem LED to się świeciła i pytanie czemu nie świecą zwykłe żarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 25 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2025 Normalna żarówka świeci po podaniu napięcia 12 V, LED świeci przy 3,5 -4V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz199108 Opublikowano 28 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 Czyli co za niskie napięcie dochodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2025 Dochodzi prawidłowe napięcie do zasilania lampki LED, dla zwykłej żarówki jest za niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz199108 Opublikowano 30 Stycznia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2025 To co bym musiał teraz zrobić żeby założyć zwykła żarówkę zamiast LED ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi