Jacek119933 Opublikowano 5 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 Cześć, mam taki problem. Mianowicie chodzi o to, że bagażnik fizycznie jest zamknięty, a na desce rodzielczej pokazuje mi komunikat że klapa bagażnika jest otwarta i nie mogę zamknąć auta, gdzie szukać przyczyny/usterki. Ogólnie to nie ma problemu bo auto trzymam w garażu ale co jakiś czas muszę jeździć z dzieckiem do nieurochirurga na kontrolę po operacji i nie chciałbym auta zostawiać otwartego na kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 5 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 W SII winny byl czujnik w zamku bagażnika. Jeśli w megance 3 jest tak samo to cały zamek do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2025 W M III jest tak samo, mechanicznie jest zamknięty a czujnik w zamku tego nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi