meganeplus Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2025 Cześć, rozglądam się za Renault Megane III z silnikiem 1.6 16V 110km. Bardzo istotnym dla mnie jest żeby samochód miał hak. Wiadomo - można samemu zamontować, ale jak już jest to tylko się cieszyć. Biorąc powyższe pod uwagę oraz ograniczony budżet do max. 22 tys. to w mojej okolicy nie ma wielu egzemplarzy (mieszkam w Opolu). Znalazłem natomiast dwa u jednego handlarza we Wieliczce: 1. Używany Renault Megane 2009 - 19 600 PLN, 160 000 km - Otomoto.pl 2. Używany Renault Megane 2009 - 18 700 PLN, 232 000 km - Otomoto.pl Czy ktoś zaznajomiony z tymi samochodami widzi tu jakieś czerwone flagi? Macie jakieś zdanie o tym handlarzu? Jak przeglądam internet to odnoszę wrażenie, że nie bardzo są na jego temat opinie w ogóle. Jak coś znalazłem to są mieszane - jedne na + drugie na - Może, jest ktoś z bezpośredniej okolicy Wieliczki i odpłatnie zgodził się obejrzeć te samochody żebym nie jechał na marne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks79 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 Szukasz jeszcze? U mnie na osiedlu w Jeleniej Górze, stoi czarna M3 na sprzedaż. Chyba nie ma jej w sieci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganeplus Opublikowano 4 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2025 Już udało mi się kupić. Powiedzmy w okazyjnej cenie, ale nie bez wad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi