zulus999 Opublikowano 13 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2025 Witam wszystkich. Fluence 1.6 K4m 110 KM. 2011r. 166 000 km. Nadszedł czas na wymianę rozrządu +KZFR. Mam pytania do Kolegów : KZFR oczywiście kupuję oryginalne. Jaki zestaw rozrządu polecacie ? Jaka pompa wody ? Oryginał czy Hepu ,Dolz, Magneti Marelli, Jaki zestaw osprzętu (pasek wielorowkowy +napinacz) Simeringi 1. Pod KZFR, 2. Pod koło zębate 3. Pod koło zębate wału korbowego ? Proszę o podpowiedzi na podstawie Waszych doświadczeń. Pozdrawiam Bogusław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 16 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2025 (edytowane) U mnie też zbliża się wymiana rozrządu. Ja kupuje tylko oryginalne. Nie ma co oszczędzać, a oryginały na Allegro nie są takie drogie. Edytowane 16 Maja 2025 przez Tomek65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi