mkrupinski Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 Nie mogę znaleźć nigdzie czy ktoś montował i są w ogóle jakieś sensowne instalacje gazowe do tych silników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 25 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 Myślę, że kme direct 3 mize byc dobrym wyborem w połączeniu z reduktorem zmienno ciśnieniowym i wtryskami o krótkim czasie otwarcia np Hawk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrupinski Opublikowano 25 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 52 minuty temu, szwagier24a napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa . Po tej podpowiedzi zacząłem szukać po kodach itd. W tej nie znalazłem, ale na stronie STAG, znalazłem coś takiego: https://stag400.pl/wyszukiwarka-kodow/ Tam po kodach znalazłem taką informację (plik w załączniku). To chyba jedyny producent, u którego (jak do tej pory) na wykazie znalazłem ten model silnika. Jakby ktoś mia…ł inne info lub własne doświadczenia, dajcie znać. Appendix_M5M_4501.6_TCe.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 26 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2025 Ja ma silnik H5H do którego oficjalnie istnieje instalacja BRC i landi renzo a ja szczęśliwie pomykam już 4 rok na KME Direct 2 pomimo że jest nie zalecana do tego silnika. Tu stag zrobił instrukcje instalacji która może być pomocna instalatorowi. Stag też dobry producentem aczkolwiek w mojej ocenie bardziej skupił się na grupie vg niż na pozostałych silnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi