leszek_s Opublikowano 9 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) Hej. Ktoś orientuje się dlaczego w tych samych wersjach wyposażenia, raz jest duży ekran, a raz nie? Czy to była jakaś opcja dodatkowo płatna? Próbuję rozkminić dlaczego w mojej Meganie - wg My Renault, przy wersji Business, takowy ekran występuje, choć wersja Business raczej nie jest topem wyposażenia. Dodam, że auto ze Szwabii przyjechało w 2019r. i ma 2-strefową klimę, grzane tyłki z przodu, składane lusterka,start-stop,wyłączony :))), czujniki parkowania przód-tył, czujniki zmierzchu i deszczu. Być może tam wersja Business ma to, co w Polsce było w wersji o oczko wyższej....choć patrząc na ogłoszenia, wersje znacznie lepsze niż moja, np Intens, GT, czy Bose, raz są wyposażone w duży ekran, a raz nie. Nie to żebym był nieszczęśliwy z powodu posiadania takowego u siebie, ale to ciekawe... Edytowane 9 Grudnia 2025 przez leszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 10 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2025 (edytowane) Ktoś samemu dorzucił i tyle - nad czym tutaj więcej rozmyślać :). W Polsce duży ekran był w dodatkowym pakiecie Multimedia 8,7". Dostępnym w Intens/GT Line i wyżej, z wyjątkiem edycji specjalnych. Edytowane 10 Grudnia 2025 przez arcean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_s Opublikowano 10 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2025 46 minut temu, arcean napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Hej. I to chyba jedyne wytłumaczenie tej sytuacji. Widać u szwaba można było dokupić i w niższych wersjach,to Hans dokupił 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2025 Najlepiej sprawdzić po VIN w myRenault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 10 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2025 Co wy porównujecie rynek DE do PL. W Niemcowni to oni mają przy konfiguracji zazwyczaj 50% więcej opcji niż my. Pamiętam jak pracowałem w Citroenie to jak zobaczyłem konfigurator na PL i DE to była przepaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_s Opublikowano 12 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 W dniu 10.12.2025 o 10:03, wobli73 napisał(a): Najlepiej sprawdzić po VIN w myRenault Sprawdzałem właśnie tam. Stąd piszę,że mam wersję Business😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcean Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 To też pewnie coś jest na temat systemu multimedialnego ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi