ryszard33 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Co może byc przyczyna małych wgnieceń, punktowych na dachu meganki II, czy jakas menda mi tam robi złośliwie ślady stukając np. kciukiem. Może to być taka sytuacja , że auto miało robiony kiedys dach, a teraz wszystko wychodzi w praniu? Jak to sprawdzić? Ile kosztuje sprawdzenie powłok lakieu na aucie? W niektórych miejscach lakier jakby odpryskiwał, lakier akryl rocznik 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Może auto przeżyło gradobicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard33 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 nie wiem nic o gradobiciu, a tak poważnie co za licho jest tego przyczyną? Nieraz włazi na autko popaprany kot, ale on by chyba nie zrobił takich nowinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 a autko bylo kupione u nas czy sprowadzone? ja mialam kiedys omege z takimi wgnieceniami na dachu, przezyla gradobicie. Masz tylko wgniecenia czy robia sie tez bable? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryszard33 Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 kupione u nas, ale wcześniej nie zauważyłem wgnieceń, bąbli nie ma. A co zrobiłaś z tymi wgnieceniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi