conrado Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 witam!! mam megi z roku 2004 i dreczy mnie jedna rzecz a mianowicie przycisk "auto" który znajduje sie na koncu manetki kierunkowskazów( nie mam instrukcji) wciskałem klikałem ale nic sie nie dzialo prosze o pomoc , co to moze byc? dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 instrukcję znajdziesz na FTP pikiura. Opis jak tam się dostać znajdziesz na forum więc co do przycisku to proszę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 23 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 oki dzieki W takim razie zamykam a w razie dalszych pytań proszę o kontakt z administracją w celu ponownego otwarcia- lepper_pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi