SoundWave Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kilka "salonowych" fotek. Wielkiego wrażenia nie robi,zwłaszcza wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 no i ja dzisiaj oglądałem nową Megankę, przypadła mi do gustu. Oglądałem ją w salonie w Płocku, nie poświęciłem jej zbyt dużo czasu ale za koła jakie jej założyli to powinni dostać - KARTOFLAKI Z ŻUKA Ale tego na szczęście można się łatwo pozbyć :) Znacznie więcej czasu poświęciłem nowej Lagunie Coupe 2.0 dCi - co tu dużo pisać, jest piękna, wykonanie, wyposażenie, fele 18", czarny lakier - wszystko to jeden duży plus. Miejsca z tyłu tyle co w mI coupe, ale co zrobić :) Ogólnie auta zrobiły pozytywne marzenie i ciesze się, że Renault podąża w tym kierunku :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A dzisiaj ( 3 stycznia) e centrum handlowym takie coś dawali: Niestety fotka z telefonu, więc jakość niezaciekawa. Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 takie coś dawali Jak dawali to ja bym brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Ale to Expression 1.6 16V 110. Za ten lakier (TE ENJ) trzeba dopłacić 2550 a nie 1850 jak za pozostałe metaliki. W tym kolorze jest najładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Mam jeszcze dopłacać za kolor rdzy tak? Jak dobrze liczę to jak za rok kupie z 2005 MII pojeżdżę 5 lat to 2015/2016 będę właścicielem 6 letniego MIII :) Może nawet tego :) Więc proszę o bezpieczną jazdę i serwisowanie go w ASO :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 4 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 takie coś dawali Jak dawali to ja bym brał Do końca nie podobały mi się fele, więc czekam na inny egzemplarz. Przynajmnej w Elblagu nowa mganka idzie całkiem dobrze i trzeba się na nią zapisywać. zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldii77 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam Te tylne światła to kojarzą mi się z Lanosem:)Chyba poczekam na sedana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a ma ktoś jakies przedmuchy , kiedy ta M3 będzie w wersji kombi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcwawa Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 jezdzilem nowa meganka copue przy okazji nie oczekiwanej wizyty w serwisie po trasie ;p i powiem wam tyle... w tych fotelach to ja bym mogl spac nigdy nie siedzialem w wygodniejszym i niezle trzyma w zakretach. Ogolnie jezdzi sie nia fajnie choc silnik 1,6 16v troche nie pasuje do tego samochodu, ale to i tak mala rakietka w porownaniu do mojego 1.4 16v. Zegarny nawet fajne ale trzeba sie do nich przyzwaczic, a szczegolnie do tego ze wysoki zakres obrotow jest w kolorze zoltym, a nie czerwonym ;p Prowadzi sie calkiem przyjemnie, ale niestety nie mialem po drodze zadnych ciekawych zakretow zeby ja przetestowac . Wrazenia z jazdy mile, a szczegolnie fotele :P. Z tego co mowil mi facet w salonie to inne wersja maja byc w czerwcu lub wrzesniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2009 a ten też będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkotek Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 bedzie ale troche później 2010 czy 2011 czy jakos tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasior0 Opublikowano 7 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam, jestem nowy na tym forum, więc proszę ulgowe traktowanie W Megane III zakochałem się jak ją tylko zobaczyłem, w przeciwieństwie do Megane II, która zraziła mnie do marki. Jazdę próbną odbyłem autkiem w wersji Dynamique z 110 konnym dizlem i juz nie było źle :-> W tej chwili oczekuje na dostawe Megane III Privilege z 2 litrową turbo benzyną 8-) Poczekam jeszcze trochę, bo mimo kryzysu, kolejka jest spora. Auto w salonie powinno być 30 marca i już dwa tygodnie pozniej, w moich łapkach. Wersja Privilege, jest wypasiona, ale nie odmowiłem sobie dokupienia pakietu sportowego i kilku innych drobiazgów. Jezeli szukacie dobrego dilera i mieszkacie niedaleko Legnicy, to polecam salon w Rzeszotarach. Mam w swojej okolicy, aż 4 salony, ale to tam znalazłem fachową i profesjonalną obsługę. No i cena. Za wybraną przeze mnie konfigurację zapłaciłbym, wedle katalogu, powyżej 83.000 zl. Po niewielkich negocjacjach i targach udało mi się wyrwać to autko za trochę ponad 71.000 zl. Naprawde polecam. Oczekiwanie, to straszne tortury, ale jak już dostane auto, to wyśle fotki i opisze wrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 8 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 Witam wszystkich... ja rowniez juz po jezdzie, szczerze jestem zachwycony. Rozwazam kupno Megane Coupe lub Fiat Bravo. Na korzysc fiata : wnetrze i cena. Megane - wyglad i sentyment do marki. Podobnie jak poprzednicy miale mokazje bujnac sie 110km benzyniakiem, co mnie zaskoczylo to 6 biegow Przyjemna cisza w srodku, co do osiagow szalu nie ma, ale wydaje sie wystarczajacy. Jadac w 3 osoby w sumie jakies 250kg zbieral sie dosc dobrze, krecac wysoko, nawet przy 6tys rpm nie emitowal zbytnio chalasu. Zawieszenie dosc komfortowe i stabilne. Spalanie, przu ok 80kmh na 5 biegu pokazywalo 6l/100km, deptajac "do dechy" spalanie ~12l/100km. Wiec tragedii nie ma. Komputer pokazywal srednie spalanie 9l/100km. biorac pod uwage, ze testowany w miescie i czesto "pilowany" uwazam, ze niezle. Dla tego silnika alternatywa mial byc diesel 105km, ale chyba jednak zostane przy benie. Tak czy inaczej w poniedzialek bede wiedzial jaki rabat utarguja I kiedy i za ile kupie. :P Jest spora szansa, ze w tym roku zrobie przesiadke z Avensis, ktora jest wspaniala... na jeszcze wspanialsze Megane Coupe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam, też jestem nowy na forum. Renault już raz w życiu miałem. To miał być mój ostatni Renault. Ta reklama "pamiętasz jak mówiłeś, że nigdy nie kupisz Renault" to dokładnie o mnie. I tak było aż do pewnego pięknego styczniowego dnia. Od jakiegoś czasu szukałem sensownej oferty na drugie auto, kiedy wpadł mi w ręce folder nowego Renault Megane Coupe... A potem pojechałem do salonu, bo mieli drzwi otwarte, zobaczyłem go na żywo i jeszcze na dokładkę przejechałem się takim w wersji 2.0 turbo... I to zakończyło poszukiwania ;-) Teraz niecierpliwie czekam i podgryzam od czasu do czasu paznokcie... A 1.6 benzyna to jednak mało. Te 110 koników to jakieś takie leniwe jest i nie chce im się autkiem pomykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi