deeper Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Niby jest BT + Box. Zakladam wiec, ze bedzie tak jak w umowie. A moze cos mi sie pomylilo... jak bede w domu to jeszcze raz zerkne co tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porys Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pojawiły się światła do jazdy dziennej w każdej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Cięcie Jak te światła wyglądają ? Nic o tym nie znalazłem. Radzę wczytać się dokładnie w regulamin forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Sprawdzilem w umowie, mam wersje 4x15 bt+ conn box Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Nie wiem jak jest w zwykłych, w xenonach jest ten sam problem co w Lagunie III, nie świeci tył a to jest niezgodne z naszymi kretynskimi przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Pojawiły się światła do jazdy dziennej w każdej wersji Jak te swiatła wyglądają ? Nic o tym nie znalazłem. Lampa niczym się nie różni. Po prosu czy masz światła ON czy OFF zawsze świecą. Odwracając sytuację jak stoisz sobie gdzieś zaparkowany i masz włączony silnik to nie ma opcji na wyłączenie świateł aaa i świecą również z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 To takich nie potrzebuje Jakby dali jakies fajne diody jak w AUDI A5 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ale te światła to opcja, czy standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Ale te światła to opcja, czy standard? To mozna uzyskac przy pomocy przeprogramowania komputera. Ja tak mialem ustawione w mojej Megi II Troche kicha bo przy wlaczonym silniku nie mozna wylaczyc swiatel, mozna jedynie wrzucic na postojowe. Pozniej przy jezdzie innym wozem zapominalo mi sie wlaczyc swiatla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 chodziło mi o to, czy te światła to wyposażenie standardowe, czy pojawiła się jakaś nowa opcja? Bo w konfiguratorze nie widzę tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porys Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Moby w konfiguratorze jest na ostatniej pozycji 05 PODSUMOWANIE w zakładce WIDOCZNOŚĆ I OŚWIETLENIE -----światła do jazdy dziennej ---------- .Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 A moze mi ktoś powiedzieć czy jak zamowiłem NAVI Carminat CD to będę miał w radiu gniazdko USB na kluczyk z mp3 ? W sumie nie pomyslałem o tym a nieraz może by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Gniazdo USB jest w schowku. Na Polske dają uboższą navi, bez konsoli na tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iceman007 Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Dzieki za odpowiedź. Może i uboższą i tak maja do kitu mapy wiec do drozszej bym nie chciał juz dopłacac. Z tego co widziałem na zachodnich stronach Renault dopłata do Carminat DVD to 2300EUR wiec 2x tyle co do Carminat CD. Zreszta kupiłem tą NAVI bo jakos pusto by dla mnie było w tym aucie, które ma dosc taką skromną stylistyke wnętrza a do tej pory jezdze Nissanem Primerą P12 z ekranem LCD i już tak do tego przywykłem A odnośnie map może można tam wrzucić coś lepszego niż daje Renault ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traszka Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 O innych mapach nawet nie maż, bo tego nie przeskoczysz. Mapy innych firm np BMW, które można wkleić są tak samo kiepskie. Podobno ma się ukazać v29, ma być rewelka wg Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi