SnakeEyes Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 trzeba było od razu się pytać, ten sam problem miałem i też myślałem o szybce ...musisz lekko ścisnąć obwódke i wskoczy w tą największą wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 uuu aż tak ciężko to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Tadam komórką foto było robione ale w realu super to wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 A tak wygląda to w mojej Megi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 to widzę,że komplet do PH I już założony i jak,pasowały każdemu? o u mnie bez problemu weszły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 u mnie wszystko idealnie pasowało.....aż się zdziwiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 U mnie także idealnie... chwila, moment i zrobione. Efekt jest powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Czy ma ktos moze juz zamontowane na bialych zegarach w PH2 ?? Jesli tak to bardzo prosze o fotke. Mam dylemat czy bedzie wygladac rownie atrakcyjnie co na czarnych blatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 może tego nie widać ale ja mam na białych tyle, że ph1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 jutro idę po swoje, jak się uda to założę i pochwale się jak to wygląda w phII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkB Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 ...pasowały każdemu?... Do mnie jeszcze nie dotarły :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Chciałem wymieniać tarcze na białe, ale na czarnych ładniej to wygląda... białe tarcze już się troszke chyba "przejadły'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnakeEyes Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 dokładnie, białe to już przeżytek. W essie miałem kremowe a w megi zostaną czarne tymbardziej,że alu ramki lepiej wyglądają na ciemnym tle.. ale na czarnych ładniej to wygląda... białe tarcze już się troszke chyba "przejadły'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Korzystając z okazji chciałem podziękować kol. SnakeEyes za załatwienie przesyłki i wysyłki do zamawiających, co jednocześnie zakończyło akcję. W założeniu miała wyglądać nieco inaczej, ale i tak dobrze wyszło - to jest dowód na to że plany należy dostosowywać do potrzeb a nie na odwrót białe tarcze już się troszke chyba "przejadły'. Nieprawda!! Właśnie założyłem ramki, efekt: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xluki Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 SnakeEyes, wielkie dzięki. Już kilka miesięcy wcześniej "czaiłem" się na takie ramki, ale cena była wysoka jak za trzy rameczki, a tak kolega załatwił rabacik i teraz cieszymy się młodszym wyglądem autek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi