SnakeEyes Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 dokładnie, w czasach kryzusu gdzie złotówka sięga dna powoli 5-6zł upustu (10% ceny) to ważna sprawa. dzięki wspólnej akcji zaoszczędziłem na dobra podstawowe jak chleb,szynka i piwo każda zniżka się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 ja jestem 3 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeszcze nikt nie powiedział, że przed Tobą było dwóch. Z tobą to na pewno już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Ja chyba faktycznie mialem za duzo warki strong Do PHII sa te z fotki nr 3 !! Popatrzcie ze jak kliknie sie w 2-gie foto to po prawej od niega sa dodatkowe 2 zdjecia i jak sie je otworzy to wyraznie widac tam zegary ktore maja dodatkowe kontrolki na obrzezach okraglych zegarow (czego nie ma w PHII). Jak zamierzacie zamawiac zbiorowo ze znizka to ja sie od razu zapisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalaskow1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Montaż dziecinnie prosty, jak ktoś chce to wrzucę zdjęcia krok po kroku Jak możesz to wrzuć jak to się montuje:) - na pewno się przyda. Czy spóźniłem się na kolejne zamówienie zbiorowe?? Jeśli tak to będę musiał zamówić sam:( - bo te ramki wyglądają naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 nalaskow1, wrzucę fotki i opis jak tylko zdobędę kabel do telefonu Z tego co wiem to nikt jak na razie nic nie zamawia, a przynajmniej nie za pośrednictwem tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monter Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 To może zbierzmy się wspólnie i uda się zrobić kolejne zbiorowe zamówienie. Ja jestem chętny jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalaskow1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 meganecoupe02 dzięki, na pewno mi to pomoże monter jeśli nie ma zebranej grupy to może troszkę potrwać aż jakaś będzie, myślę że szybciej będzie jak indywidualnie zamówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 ja też bym się chyba pisał na te ramki ale dopiero nie wcześniej niż za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalaskow1 Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 a ja już zamówiłem Teraz pozostało czekać na Pocztę :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzyss Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 no ja też będę się przymierzał do tych ramek fajnie to wygląda:D a jak z założeniem dużo jest roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzyinaczej Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Banał - poczytaj wcześniej. Chłopaki napisali praktycznie krok po kroku. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wiem że niektórzy czekają na moją instrukcję krok po kroku, ale muszę niestety muszę przeprosić. Instrukcji jak na razie nie będzie ze względu na TRAGICZNE połączenie z internetem w akademiku. Wstyd się przyznać, ale na renomowanej uczelni technicznej internet działa tak słabo, że czytanie postów sprawia problem (trzeba wyłączyć pobieranie obrazków żeby skorzystać z sieci). Jeżeli komuś bardzo zależy na zdjęciach proszę przesłać email na PW to spróbuję wysłać instrukcję via mail. Sorry za OT i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 meganecoupe02, ale po co krok po kroku opisywać....wystarczy wyjąć zegary i je rozebrać...(pewnie ze 20 razy jest na forum jak je wyjąć), potem poczytać ten właśnie temat od 2 strony jak nie odklejać przezroczystego szkiełka z zegarów i jak włożyć kółeczka, potem od tyłu długopisem pozaginać obwódki i wszystko skręcić z powrotem .....Od i cały manual 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Tomek, ja wiem, pisałem przecież wcześniej że to prosta czynność, jednak jak jest popyt to jest i podaż ;-) Myślę że nic się nie stanie jak taki manual się pojawi, będzie pasował do tematu i nie będzie trzeba szukać po całym forum. Wszystko zebrane w jednym miejscu. Instrukcję wysłałem kol. nalaskow1 więc może ją wrzucić dla potomnych P.S. W związku z planowanymi zmianami na forum, być może ta instrukcja trafi do odpowiedniego działu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi