makin23 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Czas zacząc rozglądac się za zimówkami co myślicie o takich http://allegro.pl/205-55-16-205-55r16-nokian-wrd-3-finlandia-2014r-i4619888288.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tutaj jak lubisz testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korsakpawel Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nokian to moim zdaniem najlepsze zimówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spike96 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Bardzo dobre opony w normalnej cenie. Bierz będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kugler Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam Jako że zbliża się zima trzeba pomyśleć o oponach. Przymierzam się do zakupu zimówek i mam dylemat. Co myślicie o tych oponach: Kleber Krisalp HP3 Fulda Montero 3 Nokian WRD4 Będę wdzięczny za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Pomyśleć można ale do zimy, a nawet jesieni jeszcze trochę czasu jest. Mam letnie Toyo Proxes CF2 i jeśli zimówki też są takie ok jak letnie to być może kupię też te japońskie zimówki. Może ktoś jeździł na Toyo zimą i podzieli się opinią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jeździłem na Fuldach Montero 3 w Lagunie, bardzo fajne i relatywnie tanie opony. Teraz mam Nokian WRD3 i nawet lepsze od Fuldy się wydają. Wersji 4 nie miałem okazji testować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ja mam zakupione WR D4, ale jeszcze nie jeździłem na nich, bo zima dopiero przed nami. Chętnie się podzielę swoją opinią, ale dopiero, gdy trochę na nich pojeżdżę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kugler Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Dzięki. Jak napisał ol14 do zimy jeszcze trochę czasu więc na spokojnie mogę poczekać może jeszcze ktoś coś napisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbera Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Czy ktoś się orientuje czy do meganki II 1.6 kombi pasują zimowki 205/16/60 czy zmieszczą się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ol14 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Myślę, że można wrócić do tematu, już październik. W tej chwili biorę pod uwagę Toyo S943 i Hankook W452. Chętnie przeczytam opinię, jeśli ktoś takowych używał. Samochód jest użytkowany głownie na tzw. drodze krajowej, trochę w mieście i na autostradzie. Czyli dla mnie najważniejsze jak opony trzymają na śliskim asfalcie. Oraz czy są w miarę ciche. Edytowane 3 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpionek Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) Witam, dopiero kupiłem megankę i mam pytanie o opony. Zostały mi opony zimowe z poprzedniego auta ale wyczytałem że do meganki zalecane są 195/65 R15 a te moje stare to 195/60 R15. Teraz mam założone z przodu wielosezonowe w bardzo dobrym stanie a z tyłu są zimówki ale już prawie zero bieżnika i chcę tylko te z tyłu zmienić i czy podejdą te 195/60 czy muszą być 195/65 Edytowane 24 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Podejdą, tylko będą troche niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi