pawelli Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Była tylko wstępna lista chętnych, na samym początku. Po wybraniu projektu będzie się można jeszcze dopisać. Hmmm, A można się dopisać na lepę ?? Jakie koszty ?? I czy to lepka wewnętrzna czy zewnętrzna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 na wszystkie Twoje pytania sa odpowiedzi niewiele wczesniej (przed Twoim postem). jedynie co do dopisania musisz sie dowiedziec u Krzycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 [CIACH!] No to w takim razie widzę kiszkaaaaaaaa :-/ [prosze nie cytowac w calosci postu, na ktory sie bezposrednio odpowiada. DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Rozumiem ze juz zamknieto przyjmowanie zgloszen i teraz czekamy juz tylko na wyprodukowanie i otrzymanie naklejek ? kiedy one mogą przyjsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Piszu z tego co rozmawiałem z lewym - po weekendzie majowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Co jakiś czas będzie zbierana nowa lista chętnych więc nie taka kiszka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Odnośnie naklejek to Easy (zajmuje się realizacją naklejek), przekazał mi informacje, że do druku pójdą dopiero w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 oby byly przed Borkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Już się nie mogę doczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 oby były przed 11/12 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Odnośnie naklejek to Easy (zajmuje się realizacją naklejek), przekazał mi informacje, że do druku pójdą dopiero w poniedziałek. Czyli ewentualnie można się dopisać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Juz nie, musisz czekac na ewentualna druga ture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 ..nie fart... że nie można sie dopisać :D ale cóż kto późno przychodiz sam sobie szkodzi... :D ps. ładny projekt wygrał.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi85 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 to jak z tymi naklejkami wiadomo już coś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no to ja też zapytam : wiadomo już coś jak z tymi naklejkami ??? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi