Krzychu Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Spkojnie, pieniadze sa bezpieczne u mnie. Po prostu kontakt sie urwal z Easy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 JA chce naklejki :cry: :cry: :cry: , jak by cos moja matka ma firme reklamowa to moze to wyciąc ;-) ale poczekajmy moze do czasu jak pojade do angli w czerwcu beda heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gienek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 z tego co pamiętam to easy ma nową prace może jest bardzo zajęty bądżmy cierpliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 gienek, wez go cisnij bo tak byc nie moze! BORKI sie zblizaja a naklejek brak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja się nie boję napisać, dla mnie to easy kręci a dokładnie ładuje nas w bambuko delikatnie mówiąc, bo ja jestem upierdliwy i pisałem do niego parę razy odpisał że poszły do druku w ten dzień Krzychu zamieścił taka inf na forum w tymże temacie, dlatego naprawdę wychodzę z wnioskiem o zmianę wykonawcy, bo do spotu bożo-narodzeniowego się nie doczekamy, wiem jestem pesymistą, ale do takich spraw podchodzi się profesjonalnie, być może nie dogadał się dokładnie co do ceny 1 zł ????? :-( :-( :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ja też mu napisałem i mi nie odpowiedział :-( no nic, wciąż czekamy - ma ktoś do niego telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Panowie jak ktoś mnie olewa to również mu tym samym odpłacam (easy niestety tak to wygląda) więc ja uważam że jak coś mi nie idzie nie dam rady czy coś takiego to się informuje o tym zainteresowanych wystarczyłoby napisać w poście niestety nie dam rady, albo w drukarni maja zaje.... dużo zleceń a nasze jest promocyjne więc czeka, a nie ja już do detektywa Rutkowskiego dzwonić chciałem :-P niech ktoś rzeczywiście zadzwoni i się dowie co jest bo może chory pomocy potrzebuje czy cóś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.81 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 proponuje zamiescic plik w odpowiednim formacie i kazdy moze sobie wyplotowac/wydrukowac w ramach możliwosci dla siebie samego albo dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 p.81, chodzi o to, że jak Easy podjął się wykonania naklejek to mógł chociaż poinformować co się dzieje. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no teraz jak juz wpłacilismy pieniadze to nie ma sensu odsyłac ich do kazdego :lol: mowie moglem wczesnije pogadac z easy bo to moja matka to by nam zrobiła tanio i szybko, zreszta sam bym to zrobił kazdy osobny nick zrobic projekt a ploter to wytnie w 5 minut wiec zabawy jest na jakies 4 godziny max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Ja popieram kandydata ale jak weźmie zlecenie to ma podać tel kontaktowy dla admina!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No ja za zmiana jak najbardziej, tylko trzeba nawiazac kontakt z Easy, zeby juz nie robil. Bo bedzie numer, jak on jednak zrobi te naklejki i beda dwa komplety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a moze easy zrobił tylko mu sie komputer zepsuł kalbo ma jakies problemy :-| trzeba z nim nawiazac kontakt a jak nie da rady to dacie mi projekt w corel draw i bedziemy działac jakos. jutro bede dzwonił do matuli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Easy był na jednym zlocie - może ktoś z tych osób ma na niego jakiś namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No wlasnie, bez kontaktu z Easy nie mozna zaczac dzialac. Moze faktycznie sa juz zrobione ale cos mu wypadlo, jakies emergency. No kurde mac, ze telefonu nie mam. Ehhh moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi