Krzychu Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 A wiec tak, na kontakt z Easy'm czekam do 24 maja. Po czym realizacja zostanie przekazana koledzie nicponiowi, ktory zadeklarowal sie pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Wiadomość od NICPONIA, przenosze zeby balaganu nie bylo. Witam wszystkich! Jutro zabieram sie za wycinanie naklejek mam nadzieje ze uda sie juz wszystko wyciąc i uszczesliwic nas. Ale mam jeszcze jedną niespodzianke dla tych ktorzy spoznili sie i niezlozyli zamowienia. Jezeli jest ktos kto by chiał nabyc jeszcze jakąs naklejeczke to prosze pisac do mnie na poczte [email protected] a kase wplacicie mi pozniej Uwaga, nick musi sie zgadzac z nickiem na forum!! napiszcie swoj nick kolor(czarna albo biała), i czy ma byc zewnetrzna czy wewnetrzna. zamowienie przyjmuje do jutra do 11 Mam nadzieje ze krzysiek nie ma nic przeciwko poprostu chce byc miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 jak słowo daje jak tylko dostane nalepki postawie nicpon-owi flaszke albo mu na sześciopak przeleje kase. To sie nazywa kreatywność. BRAWO !!! :lol: :lol: Krzychu , wielkie dzięki za pilnowanie całości. Kij już wystrugałem. Nie cierpie oszustów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Nie cierpie oszustów!!! Proszę mi tu nikogo nie wyzywać od oszustów Nie wiemy co się z kolegą stało Nie znamy powodu jego zniknięcia i nieobecności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Nicpon czekamy z niecierpliwością , a może tak byśmy sie pogrupowali żeby bez sensu nie wysyłać 10 listów. Nalepki warszawiaków do jednej osoby z wawki i potem spotkanko aby sie podzielić i podobnie w innych regionach? Trochę sie przyoszczędzi na Poczcie Polskiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Widzicie koledzy jest taka piekna pogoda i ja zamiast sie poopalac pojechac nad jakas wode to bede musial zaraz wycinac wam naklejki hehe. w sumie chłopaki z krakowa moga sie spotkac ze mna odrazu im ponaklejam zeby nie poniszczyli nalepek a np. z warszawy tez moga tak zrobic ale dogadamy sie jak juz to wytne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 piok, każdy już płacił za pocztę więc wysłanie do jednej osoby i potem rozliczanie to tylko dodatkowa robotę, niech będzie jak jest - po co to komplikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 a ja jednak planuje sie z kolegami z krakowa spotkac nawet tak na chwile :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Dokladnie, za wysylke jest policzone, nie ma co kombinowac za wiele. I data kontaktowe poprosze od Ciebie nicpon, bo jeszcze nie dostalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 [shadow=red:56fa359715]JAK KTOS JESZCZE CHCE SIE DOPISAC DO NALEPEK TO BARDZO PROSZE BO BEDE JUTRO RANO JE WYCINAŁ[/shadow:56fa359715]. i tak mam zamiar je wysyłac w poniedzialek lub wtorek a dzisiaj mamusia ma swieto i nie chce jej męczyc. troche nie wypada ;-) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Pewnie niech świętuję i w niedzielę też jej daj odpocząć - nic się nie stanie jak poleży to do poniedziałku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 <ok>trzeba zrobic zrzute na półówkę dla nicponia jak juz naklejki będę miał w reku i nie będą to naklejki z gumy do żucia ;-) to będą się należały nicponiowi spore podziękowania pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 druga tura sie zaczela a ja swoich naklejek nie dostalem :/ co jest grane ? zlozylem zamowienie wieki temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 thomaskce, przeczytaj posty wcześniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 thomaskce, Ty zlozyles zamowienie ? Twojego nicka nie ma liscie. Jesli zlozyles zamowienie podajac inny nick, to Twoja wplata zostanie odeslana po rozliczeniu pierwszej tury. Lista z zamowieniami byla wywieszona przez 2 tygodnia, zeby zweryfikowac wpisy i wplaty, nie zglaszales zadnych uwag. Dodano Sprawdzilem baze zamowien i wplat, nigdzie nie ma Twojego nicku. No mam, podales nick Suchy. Jesli nie jest jeszcze za pozno to dostaniesz naklejke, jesli nicpon juz je zrobil to przeleje Ci wplacona kwote. Ale tyle razy prosilem o kontakt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi