MariuszG Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 cholera, pewnie znowu się spóźniłem ale może Nicpoń jeszcze da radę cos wykroić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a o to prototyp naklejki i maszyna ktora ją produkuje hehehe ta naklejka to taka troche krzywa bo to na probe poszła i czcionka ta na dole została pogrubiona dzisiaj juz nie dam rady zrobic wszystkiego, jutro dotne reszte i bedzie gitarka jednak to nie jest takie proste i szybkie jak myslalem heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a mimo pogrubienia czy transfer chwyci te cienkie literki? No i taka naklejka to chyba najlepiej do srodka bo po pierwszym myciu zaraz cos zacznie odchodzic.. przynajmniej wiem z doswiadczenia jak plotowalem sobie do clio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 chwyci bez problemu, to trzeba tak myc zeby nie uszkodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 hehe, wygląda spoko ps. ktoś ma fajny nick :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 łe no co ty paskudny ten nick :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Mam nadzieję, że ro się Qpy trzyma coby literki nie były osobno - bo tak to się wieki będzie kleiło i za Chiny ludowe nie będzie prosto ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 jak przyjdą naklejki to wszystko się okaże 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Bo jak to będzie luzem to trza bydzie jakąś przeźroczystą nakleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 a ja jednak planuje sie z kolegami z krakowa spotkac nawet tak na chwile :lol: mówisz i masz :lol: a tak na marginesie , to co w tych naklejkach trudnego , że je zepsuć można ? Przenosiny na folii transparentnej czy normalnie ? [ Dodano: 2007-05-27, 22:11 ] Nie cierpie oszustów!!! Proszę mi tu nikogo nie wyzywać od oszustów Nie wiemy co się z kolegą stało Nie znamy powodu jego zniknięcia i nieobecności ponieważ chodzi o pieniądze, słowo honoru i brać forumową normalnie dałbym w ryj a potem tłumaczył za co ale że sytuacja niecodzienna to przyznam, że skoro sie z oszustwem rozpędziłem to jest to co najmniej nieodpowiedzialne i niekoleżeńskie. Prezes o ile ty siedzisz spokojnie kiedy Cie (aby nie nazwać oszukano ....jeszcze) wykolegowano o tyle ja chciałem napisać że jedynym usprawiedliwieniem w tej sytuacji jest mocne L4 z utratą przytomności lub pamięci włącznie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 spokojnie chłopaki dostaniecie wszelkie potrzebne instrukcje jak to przykleic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarpaczi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Krzychu, a możesz jeszcze raz wywiesić listę z chętnymi z pierwszej tury, żeby wszystko było jasne kto ma czekać z utęsknieniem na listonosza? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 naklejeczki wyglądaja spoko...mam nadzieję ze będa trwałe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 nicpon, to kiedy w KR do odbioru? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Już się nie mogę doczekać :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi