radziok Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Naklejka wporzo.czekam na druga ture zamowien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Czekam tez z niecierpliwoscią na naklejeczki i podziękowania dla tych którzy są tacy zaradni:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Czekamy, czekamy...!!! I szacuneczek dla Nicponia za zaangażowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 thomaskce, Ty zlozyles zamowienie ? Twojego nicka nie ma liscie. Jesli zlozyles zamowienie podajac inny nick, to Twoja wplata zostanie odeslana po rozliczeniu pierwszej tury. Lista z zamowieniami byla wywieszona przez 2 tygodnia, zeby zweryfikowac wpisy i wplaty, nie zglaszales zadnych uwag.Dodano Sprawdzilem baze zamowien i wplat, nigdzie nie ma Twojego nicku. No mam, podales nick Suchy. Jesli nie jest jeszcze za pozno to dostaniesz naklejke, jesli nicpon juz je zrobil to przeleje Ci wplacona kwote. Ale tyle razy prosilem o kontakt... no a co to za roznica, kasa wplnela i nick wybralem wiec dlaczego nie moge dostac naklejki? a nie odzywalem sie bo nie czesto wchodze na forum, a czy naklejka wogole zostala wycieta ? jesli nie to nie chce zwrotu kasy tylko naklejki nick suchy i tak jak pisalem w moim zamowieniu. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 to by bylo dziwne jakby kilka osob mialo taki sam nick na aucie... poza tym jesli Ty sobie zazyczysz nick suchy to co ma powiedziec ten user: http://megane.ruzam.pl/profile.php?mode=vi...file&u=1670 ????? kazdy ma swoj niepowtarzalny nick na forum i taki powinien miec na aucie. takie sa warunki, jesli to Ci sie nie podoba dostaniesz zwrot pieniedzy. a co do niewchodzenia na forum... jak sie wplaca na cos pieniadze to sie potem tego pilnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 wiedzialem ze nie moze byc kolorowo :evil: w niedziele nie zdązylem wyciąc wszystkich naklejek wiec mama w poniedzialek wyciela reszte i wyslala mi pocztą priorytetem a wiecie jak dziala poczta polska dalej czekam na naklejki bo do tej pory nie doszły :evil: jeszcze beszczelna baba na poczcie zaczeła sie na mnie wydzierac dlaczego mam do nich piepszone pretensje wiec mama nadzieje ze jutro wreszcie dojda do mnie i wam je wysle i bedziemy wszyscy zadowoleni. sorry panowie ale to naprawde nie moja wina tez juz chce miec to za soba tak jak wy :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 nicpon, spokojnie :). Jak widzisz na Ciebie nikt sie jescze nie denerwuje ale fajnie że piszesz na jakim to jest etapie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Racja! Nicpon rób swoje i nieprzejmuj sie szczegółami ! i tak masz wielkie pięć za poświecenie. Kazdy pewnie zaciera rączki ze szczescia i nie umie sie doczekac ale jesteśmy wytrwali ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Hej ekipa! Gdzie zapisy, gdzie kolejka do naklejki? Też chciałbym się okleić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 jak to gdzie kolejka! jesteś na 9 stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 nicpon zmęczony, trza ściepe na flache dla niego zrobić to Wam może drugą ture puści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 jak to gdzie kolejka! jesteś na 9 stronie :) :-P Spoko, już znalałem kierownika komitetu kolejkowego. Zapodałem zapytanie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 thomaskce, otrzymasz naklejki z wlasciwym nickiem czyli thomaskce. I twoja naklejka jest juz wycieta. Takie sa zasady, nick nie moze byc inny niz ten uzywany forum. Bylo to mowione wiele razy i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Nicpon: kurde, ja i tak jestem pod wrazeniem szybkosci, to jednak cholera nie sa 4 naklejki tylko troche wiecej... Moze po prostu przywyklem ze nie bylo Easy'ego i to lezalo w martwym punkcie a teraz nagle w tydzien juz zalatwione! Wielki pozytyw - jestes pretendentem do otrzymania flaszki cos mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 nicpoń to jest gość przynajmniej informuje nas postępem w pracach na naklejkami nie to co poprzedni wykonawca..... (brak nazwy usera w pamięci).... popieram z tą flaszką oranżady malinowej a osobiście nicpoń wielkie THANKS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi