Krzychu Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Otrzymałem informacje, że poszły do druku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.81 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mi się podoba wersja 4. Chętnie stanę się posiadaczem nakleiki. Zapisać się mogę jescze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 p.81, przeczytaj regulamin forum oraz działu "nasze auta" zanim coś napiszesz oraz przeczytaj cały wątek zanim w nim odpowiesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.81 Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 [CIACH!] ok, przeczytalem :shock: Pisal "Prezes" o ew. nastepnych turach... wiec zapytac moglem. No coz dzieki za zainteresowanie. [prosze nie cytowac w calosci postu, na ktory bezposrednio odpowiadasz. DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 nie przejmuj sie p.81 broniusem, pomylily mu sie reg. i dzialy na razie w druku jest pierwsza partia naklejek, w sumie na razie testowo, jak wszystko bedzie ok, beda nastepne zapisy, co zostanie ogloszone oraz dobitnie podkreslone na lamach naszego forum. cierpliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.81 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 [CIACH!] Dzięki za otuchę [prosze nie cytowac w calosci postu, na ktory bezposrednio odpowiadasz. DrNO] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 czy ja aż taki straszny jestem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 młody jesteś po prostu :lol: :lol: więc Ci troche płazem uchodzi hihihi , loooozzzzz nie przybieraj sobie do serca, bo jak będzie trzeba to i w ucho dostaniesz, na razie jest OK :lol: :lol: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalak Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Gdzie można kupić, zamówić lub w inny sposób być właścielem naklejki forum ??? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Poczekaj cierpliwie Będzie wszystko ogłoszone na forum jak pierwsza partia zostanie wykonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 czołgiem! to ja też czekam na reedycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Czy wiadomo już kiedy pierwsza partia będzie gotowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Witam! No wlasnie nic nie wiem i powoli zaczynam sie niepokoic, czy Easy to zalatwi. Wg niego poszly do druku w poniedzialek, minal tydzien i zero informacji. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nawet na forum go ostatnio nie widziałem :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Trzeba by przekręcić do niego jak ktoś ma numer phone. Pisać e:maile i PW- walić drzwiami i oknami. A jak to nic nie da to pojedziemy ekipą. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi