Danielossss Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Do Olsztyna dziś dotarły- priorytetem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaha Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jak pisałem o tym co Krzychu to moderatorzy wyp... mój post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Moje posty też są wycinane, ale się tym nie przejmuję- na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam do Oświęcimia naklejeczki doszły są całe i zdrowe i mysle ze takie pozostną zanim sie zorientuje jak je przykleic zeby nieuszkodzic . Ogólnie Bomba zaraz ide upiększyć RENIE. POZDRAWIAM wszystkich a w szczególności inicjatorów. Dobra Robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 zanim sie zorientuje jak je przykleic zeby nieuszkodzic też czekam na informację jak najprościej i trwale przykleić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesper22 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Jeeeeeeeeeeeeeest naklejki doszły bez problemu. Szacuneczek nicpon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Mam naklejke! Zaraz ide naklejac! WIELKIE DZIEKI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRACHU Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wielki POZYTYW dla ekipy zaangażowanej w wykonanie naklejek!!!!! Oczywiście doszły całe i piękne. Jak je naklejać żeby nie popsuć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam!!! dostępne są jeszcze takie naklejki??? Ponieważ ja też bym chciał, a przegapiłem wcześniej... a są moze taki które przykleja się na zewnątrz auta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Krotko i na temat, obecnie nie. Co do przyszlosci to jak najbardziej ale bez nicka. Napisane jest wyzej wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buson Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Czestochowa stala sie bogatrza o 4 naklejeczki.... z tym ze na jednej zjadlo literke "a" ale nic to!! Dzieki bardzo ze przesyleczke dzis moje autko zostanie pieknie przyozdobione. Gartulacje chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
święty Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 HURRRAA dostałem naklejki teraz jeszcze trzeba to przykleić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja też dostałem ale jak to nalejać? każdą literkę z osobna?????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Pisałem wczesniej jak nalezy to przyklejac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 1. zrywasz papier 2. przyklejasz na szybe 3. dobrze przygniatasz przez np szmate 4. sciagasz przezroczysty "transfer" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi