jerry Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 chodzi mi o coś w stylu że na przykład w chłodniejsze dni włączyć ogrzewanie wnętrza ale żeby schowek nadal był chłodzony (coś chłodnego do picia przydaje się nawet w chłodne dni). Takie coś to tylko w erze. Albo Webasto... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 W MII jest tak że do schowka idzie tylko zimne powietrze (pobierane zaraz za parownikiem). Nagrzewnica jest później. Tak że przy włączonej klimie i ogrzewaniu powyżej czerwonej z kanałów leci ciepło a w schowku jest zimno. Działa przy temp na zewnątrz powyżej 5-7 st C Bo wtedy klimę można załączyć. Dodatkowo dzięki temu nie parują szyby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek4000 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 czyli jednak da się to jakoś rozwiązać. muszę przejrzeć książkę serwisową i rozkminić jak to zrobić w mojej megi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Ma ktoś fotkę tej zaślepki z wnętrza schowka? Jak ona się nazywa, żeby można gdzieś poszukac w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly.high Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 mi po którejś wizycie u mechaników owa zaślepka w magiczny sposób zniknęła.. :evil: znalazłeś ją gdzieś? ja się jeszcze podepnę pod temat. nie macie tak że jak chodzi Wam klima to z centralnej prawej kratki i z kratki po prawej obok drzwi leci o wiele zimniejsze powietrze? nie wiem z czym to ma związek, może taki jest obieg powietrza że najpierw obsługiwana jest prawa strona auta, później lewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi